Partners

Partners

Uitvaartzorg is samenwerken. Wij werken uitsluitend samen met streng geselecteerde partners. Wij zijn geheel onafhankelijk, maar kunnen wel advies geven over goede leveranciers die dezelfde bedrijfsfilosofie als ons hanteren. Naar onderstaande bedrijven en instellingen maken wij graag een verwijzing.

Betaalbare-urn.nl is een jonge en vooruitstrevende webwinkel in urnen. Door eigen import altijd een unieke collectie en de laagste prijsgarantie.

Dominicus levert grafmonumenten in alle soorten en prijsklassen. Tevens werken zij digitaal (en landelijk) via www.grafsteenwinkel.nl

WOZ-juristen kan u adviseren bij de bepaling van de juiste WOZ-waarde van een eventuele eigen woning. Dit kan u veel erfbelasting besparen.

De notaris voor Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en zeer wijde omgeving die bewust een duurzame relatie aangaat. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Uitvaartbloemist Zwijndrecht (onderdeel van Jeda Flowers) levert prachtig en persoonlijk rouwwerk.

 

Met onderstaande partners werken wij zelf graag en veel samen. Op de achtergrond realiseren wij zo de uitvaart die u voor ogen heeft.

Docendo is het toonangevende opleidingsinstituut voor de uitvaartbranche in Nederland. Alle medewerkers van Present hebben hier hun opleiding gevolgd. Hans is er freelance trainer.

Straver Mobility verzorgt rouwvervoer in alle soorten en maten. Elke denkbare vorm van rouwvervoer is via hen beschikbaar. Uiteraard met personeel dat begrijpt waar het om gaat!

Plattel & Van Gils mag met recht ons "zusterbedrijf" worden genoemd. We kunnen wederzijds altijd een beroep op elkaar doen, waar het ook om gaat. We hanteren dezelfde normen en waarden.

We bestellen regelmatig boeken (o.a. over rouwverwerking om aan nabestaanden te geven). Dat doen we heel bewust bij de prachtige Kloosterboekwinkel in Wittem (Z-Limburg).

Indien een woorddienstbegeleider gewenst is, kunnen wij dat altijd faciliteren. Wij werken altijd prettig samen met Corina Overgaauw.

Arjan is bekend in ons hele werkgebied. Hij en zijn medewerk(st)ers verzorgen op zeer professionele en liefdevolle wijze de overledene.

Xebius Media Groep levert drukwerk, waaronder schitterende rouwkaarten. Daarnaast zijn zij uitgever van "De Brug".

De Vene levert diverse rouwgoederen die we dag en dagelijks gebruiken.

Family Cards is dé leverancier van familiedrukwerk in Nederland. En het leuke is, ze zitten bij ons om de hoek!

Reacties zijn gesloten.