Wie we zijn

Wie we zijn

Hans de Waal
Als bedrijfskundige ben ik vele jaren werkzaam geweest binnen het vakgebied Facility Management, o.a. als HBO-docent en in de zorg. Het gaat binnen FM uiteindelijk om optimale service en klanttevredenheid. Dan is voor mij ook gelijk de link met de uitvaartwereld gelegd! In 2016 heb ik mijn diploma uitvaartverzorger gehaald en ben ik binnen de uitvaartzorg gaan werken. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Zozeer zelfs dat ik gestart ben met Present Uitvaartzorg. 

Ik ben opgegroeid in Dordrecht, heb in Zwijndrecht gewoond en woon nu met mijn gezin al vele jaren in Hendrik-Ido-Ambacht, precies op de grens met Zwijndrecht. Zeer bekend en betrokken in het hele werkgebied dus! 

Het is een grote passie om een aantal dagen per jaar trainer te zijn voor toekomstige uitvaartverzorgers bij Docendo, opleidingsinstituut voor uitvaartzorg. Daarnaast ben ik voorzitter van de Stichting Online-verleden.

Liesbeth de Bruijn

Op jonge leeftijd ben ik op intensieve wijze met het overlijden van dierbaren geconfronteerd. Al van jongs af aan weet ik dat ik actief wil zijn in de uitvaartzorg.
Ik heb gewerkt als overledenenverzorger bij een grote onderneming. Daarna heb ik een aantal jaren bewust voor onze opgroeiende kinderen gezorgd en gefungeerd als mantel- en pleegzorger.

Na het behalen van mijn diploma uitvaartverzorger vind ik het een grote eer om op bescheiden maar liefdevolle wijze de zorg aan rouwende families te geven die ze nodig hebben. Geen enkele familie is hetzelfde en iedere familie heeft een andere uitvaart voor ogen. Juist dat maakt het uitvaartvak zo boeiend.

Net als Hans heb ik altijd speciale aandacht voor de eventueel aanwezige kinderen en jongeren. Of ze nu direct betrokken zijn, of bezoeker van de uitvaart.


Artikel De Brug
Toen we startten, stond er een artikel over ons in weekblad De Brug. 

Samenwerking
Vanwege kwaliteit en continuïteit werken wij ook samen met Brenda van Duren, een zeer bekend gezicht in de regio, 
en onze collega’s van Plattel & Van Gils Uitvaartzorg.

Logo
Soms wordt aan ons gevraagd waar ons logo precies voor staat.

Reacties zijn gesloten.